En nystart för lejonsson.se

Vem vill vistas i ett rum utan atmosfär, vem känner sig fin och karismatisk i gamla uttjänta kläder, vem vill bo bland gammal bråte? Inte jag i alla fall och på så vis har det en längre tid varit med denna personliga hemsida och blogg, lejonsson.se.

Det är närapå två år sedan jag senast skrev något här, orskaerna därtill kan säkert vara många men en orsak är att sajten och bloggen inte känts fräsch, att det bakom den yttre fasaden funnit massor av gammal teknisk och informationsmässig bråte, samt att den eftersatta tekniska plattformen respresenterat ett "borde-göra-något-åt-projekt" som gjort sig påmint varje gång jag loggat in.


Gamla lejonsson.se innan uppgraderingsarbetet inleddes

Nu har denna surdeg dock äntligen bakats ut. Teknikplattformen har uppgraderats till Drupal 7, allt gammalt skräp har rensats ut, det tekniska upplägget har omarbetats och förfinats, och sist men inte minst så har sajten fått ett nytt grafiskt snitt formgivet och implementerat av Tom Isberg.


Nya lejonsson.se innebär en i mitt tycke lagom radikal förändring

Nu känns allt fräscht och fint igen och jag känner en spirande inspiration till att åter skriva. Vi får se hur det går med den saken, det är något som inte mår bra av att tvingas fram.

Lägg till ny kommentar